Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


barátság

Az olyan barátságok, amelyek nevetéssel kezdődnek, erősek szoktak lenni.

Amikor egy igaz barátot képzelek el magamnak, akkor egy olyasvalaki jelenik meg lelki szemeim előtt, aki szeret engem és törődik velem. Áldozatokat is hajlandó hozni értem, akárcsak én érte. Meg lehet bízni benne, a nézeteimet és a véleményemet megoszthatom vele, és nem hagy cserben akkor sem, ha le vagyok eresztve. (...) Ő az igaz barát, aki minden esetben kitart mellettem. (...) SEMMI sem ingatná meg az igaz barátomba vetett hitemet. Továbbá abban is biztos vagyok, hogy nem veszteném el soha, hacsak nem tennék valami olyasmit, ami nem fér bele a barátról kialakított képbe.

Ha úgy érzed… Ha úgy érzed, bánatos vagy, A sors csak játszik Veled. Gyere el életem kútjához, Én erőt merítek Neked! Ha úgy érzed, az egész világ Nem ért meg Tégedet, Fordulj hozzám, és meséld el Mi nyomja tiszta lelkedet! Ha úgy érzed, a homlokodon Barázdát szánt a félelem, Engedd, hogy szívedbe lássak, Visszahozzam Neked a fényeket! Ha úgy érzed, méltó lehetek arra, Védelmezőn fogjam a két pici kezed, Nem szeretnék adni semmi mást, Csak egyet: Szeretetet..és őszinte barátságot!!!!

barat1.jpg

 

A Vágyam.. Nem szeretem a szomorkodást: Boldog szeretnék lenni! Így:A bennem lévő álmodozást, kellene leírni! Csak az: Öröm,szerelem,barátság,szeretet, nem pedig a "hovatartozás" mutatja a: LÉNYEGET! Mindegy, hol élsz ,mit viselsz, milyen zenét szeretsz... Örök BARÁTSÁGOT csakis a: SZIVEDDEL köthetsz!